Riante vrijstaande villa te koop in Heren van Linnaeus

20 oktober 2022

Wonen, werken en leven: het kan allemaal in de riante vrijstaande villa op bouwnummer 1 van Heren van Linnaeus in Boskoop. Met een woonoppervlak van circa 232 m² en maar liefst zes slaapkamers kun je hier meer dan royaal en comfortabel wonen.

Deze vrijstaande villa van het type Graaf heeft een riante woonkamer met een prachtige erker. De grote raampartijen en de erker voorzien de villa van een prachtige lichtinval en een mooi uitzicht op de diepe achtertuin, welke ligt op het zonnige zuiden. Sla op zonnige dagen de openslaande deuren wagenwijd open en geniet volop van de rust en ruimte!

Het grootste voordeel van een vrijstaande villa is de privacy en de ruimte rondom het huis, waardoor je de luxe van vrijstaand wonen ervaart. Het riante kavel van circa 491 m² zorgt voor een heerlijk vrij gevoel. Je kunt op eigen terrein twee auto’s parkeren en beschikt daarnaast ook over een ruime inpandige stenen berging/garage aan de zijkant van het huis. Tot slot heeft de villa nog verschillende opties om deze aan te passen naar jouw woonwensen. Zo maak je er helemaal jouw droomwoning van! De koopsom voor deze villa bedraagt € 974.500 v.o.n.

Naar verwachting gaat de bouw van de woningen aan het eind van dit jaar van start.

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige villa of wil je graag meer weten over deze woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Heren van Linnaeus.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Heren van Linnaeus?

Bekijk ook het project Heren van Linnaeus

In verkoop
custom media
Meer informatie

Heren van Linnaeus

Boskoop

2 woningen beschikbaar
183m - 238m woonoppervlakte
€ 824.500 tot € 1.189.500