Start verkoop | Gouwse Tuinen fase 2, Gouda

09 juni 2019

Op zaterdag 15 juni a.s. is het de Dag van de Bouw. Tijdens deze dag zijn er tussen 11.00 en 14.00 uur diverse activiteiten op het evenemententerrein in het nieuwe gedeelte van Westergouwe-II in Gouda. Ook gaat de verkoop van start van Gouwse Tuinen fase 2.

In de 2e fase van Gouwse Tuinen komen 23 woningen, bestaande uit eengezinswoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. De zonnige tuinen zijn zeer gunstig gelegen. Dit maakt Gouwse Tuinen een ideale plek om te wonen. Gouwse Tuinen ligt in Westergouwe-II. Het is een groene, duurzame en 100% gasloze wijk en sluit aan op de ambitie van Westergouwe: 'Weids Wonen'. 

Vanaf zaterdag 15 juni 11.00 uur kun je je inschrijven voor Gouwese Tuinen fase 2. Kom naar het evenemententerrein en krijg een kijkje in de ontwikkeling van Westergouwe. Er zijn diverse activiteiten, zoals een rondrit met een huifkar langs in aanbouw zijnde projecten en een wandeling met een ecoloog. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen en zijn de zelfbouw kavels te bekijken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Gouwse Tuinen fase 2?

Bekijk ook het project Gouwse Tuinen fase 2

In verkoop
Meer informatie

Gouwse Tuinen fase 2

Gouda


€ 335.000 tot € 710.000
130 m2 - 169 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar