Start verkoop | Het Havenhuys, Alphen aan den Rijn

01 april 2019

In Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn komen 30 appartementen en 3 penthouses, met uitzicht op het water en met horeca, winkels en de gezelligheid van De Baronie om de hoek. De verkoop van Het Havenhuys start op zaterdag 13 april a.s. 11:00 uur.

De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven, is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-winkelgebied met een mooie recreatiehaven. Aan deze haven wordt Het Havenhuys gerealiseerd, met 33 woningen die het karakter van De Baronie met zich meedragen. De industriële uitstraling van de voormalige fabriek is gecombineerd met een stijlvol woonconcept. Elk appartement is voorzien van een mooie keuken inclusief alle apparatuur en een ruime badkamer met luxe sanitair. Ook beschikken alle appartementen over een royaal balkon en/of terras met een uitstekende zonligging en zicht op de haven.

De start verkoop van Het Havenhuys vindt tussen 11.00 en 13.00 uur plaats aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn. Je kunt hier kennismaken met de verschillende woningen en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Daarnaast kun je de brochure, de prijslijst en informatie over inschrijfprocedure afhalen.