Stoer en landelijk wonen | CottageBuiten fase 3, Waddinxveen

16 augustus 2019

Dicht bij het uitgestrekte polderlandschap en het oude centrum van Waddinxveen komt CottageBuiten fase 3, bestaande uit vijf stoere en unieke villa’s. Wil jij ook graag stoer en landelijk wonen? Schrijf je dan nu in voor één van de nog beschikbare villa’s!

De villa’s in CottageBuiten worden gebouwd in de romantische Engelse cottage stijl. Met een woonoppervlakte van 170 m² heb je hier alle ruimte om te wonen. Naast een ruime keuken/woonkamer hebben deze woningen 4 ruime slaapkamers, een royale badkamer met luxe sanitair en een zolder. Jouw auto kun je parkeren in jouw eigen garage bij de woning.

CottageBuiten is onderdeel van de kleinschalige villawijk Nooitgedacht aan de Onderweg, aan de rand van Waddinxveen. De wijk valt op dankzij haar authentieke uitstraling. Het begint al bij het betreden van dit fraaie woonbuurtje waar groene beuken en beukenhagen de entree aan de Onderweg markeren. De bijpassende klinkerbestrating en stroken granietkeien aan het laantje zijn een toegevoegde waarde voor het sfeerbeeld van de klassieke Engelse cottage stijl. 

Wat voor jou? Neem contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.