Verkoop gestart | De Schoolmeester, Gouda

20 juli 2020

Afgelopen week is de digitale verkoop gestart van het nieuwbouwproject De Schoolmeester. In dit unieke project, midden in het centrum van Gouda, worden 17 woningen gerealiseerd in een oude school. Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning!

De woningen in het project De Schoolmeester zijn onderverdeeld in 3 verschillende woningtypes: stadswoningen, parkwoningen en loftwoningen.

Stadswoningen (koopsom vanaf € 360.000,- v.o.n.)
De 4 stadswoningen komen in het voormalig archiefdepot. Je bereikt deze woningen via het schoolplein en een kleine voortuin. De woningen hebben 4 woonlagen en beschikken over 2 slaapkamers, een extra toilet en een privétuin. De entree van deze woningen is imposant met dubbele deuren.

Parkwoningen (koopsom vanaf € 275.000,- v.o.n.)
De 3 parkwoningen bevinden zich in de voormalige gymzaal van de school. Deze woningen bestaan uit 3 woonlagen en beschikken over 2 slaapkamers en een privétuin. Vanuit de parkwoningen heb je een mooi uitzicht op het Raoul Wallenberg Plantsoen.

Loftwoningen (koopsom vanaf € 370.000,- v.o.n.)
De 10 loftwoningen bereik je via het schoolplein en de voormalige entree van de school. De woningen op de begane grond beschikken over 2 woonlagen en 1 slaapkamer. De woningen op de etage hebben 3 woonlagen en 2 slaapkamers. In deze woningen vind je nog monumentale elementen die de ruimte sfeer geven.

Spreekt wonen in deze oude school jou aan? Schrijf je dan nu in! Dit kan tot maandag 24 augustus a.s. 12.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar van De Schoolmeester

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schoolmeester?

Bekijk ook het project De Schoolmeester

In verkoop
Meer informatie

De Schoolmeester

Gouda


€ 275.000 tot € 529.000
61 m2 - 138 m2 woonoppervlakte
17 woningen beschikbaar