Vrijstaand wonen in Heren van Linnaeus, Boskoop

31 augustus 2022

Heb je er altijd al van gedroomd om te wonen in een vrijstaande villa? Dan is bouwnummer 2 van nieuwbouwproject Heren van Linnaeus in Boskoop dé woning voor jou! Deze villa heeft een zeer riant woonoppervlak met een unieke indeling en woonbeleving.

Met deze vrijstaande villa van het type Baron kies je echt voor ruimte: de villa heeft een breedte van 7,5 meter en een woonoppervlak van maar liefst 239 m². Met drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de tweede verdieping is de villa uitermate geschikt voor grote(re) gezinnen. De keuken, bijkeuken en woonkamer bevinden zich in deze villa op de eerste verdieping. Door het balkon aan de achterzijde van de eerste verdieping kun je hier ook vanuit de woonkamer eindeloos genieten van het prachtige uitzicht over het water, het Gouwebos en het polderlandschap. Heerlijk toch?!

Ook aan parkeren is gedacht: je kunt twee auto’s parkeren op eigen terrein en beschikt daarnaast ook nog over een ruime inpandige stenen berging/garage aan de zijkant van de villa. De kavel is zo ruim van opzet (circa 550 m² groot!) dat er voor tuinliefhebbers voldoende ruimte is om zich volledig uit te leven. Kortom: Een heerlijk rustige plek om te wonen, en van zoveel gemakken voorzien, dat je nooit meer hoeft te verhuizen. De koopsom voor deze villa bedraagt € 1.039.500,- v.o.n.

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige villa, genietend van het mooie uitzicht? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Deze vertelt je graag meer over de mogelijkheden die deze woning jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Heren van Linnaeus?

Bekijk ook het project Heren van Linnaeus

In verkoop
custom media
Meer informatie

Heren van Linnaeus

Boskoop

2 woningen beschikbaar
183m - 238m woonoppervlakte
€ 849.500 tot € 1.189.500