Wonen in het groen | Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

21 augustus 2020

Langs de Oude Rijn in Nieuwerbrug a/d Rijn liggen de 15 kavels van het nieuwbouwproject Weypoortsche Reede. Als koper geniet je hier elke dag weer van de rust en de ruimte, midden in het Groene Hart. Iets voor jou? Er zijn nog 6 kavels beschikbaar. 

In Weypoortsche Reede komen 4 kant-en-klare twee-onder-éénn-kapwoningen en 11 kavels waarop je zelf een woning kunt laten ontwerpen en bouwen. De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en scheggen (groene doorkijkjes) richting de Oude Rijn. De locatie krijgt een mooie, parkachtige sfeer met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats.

Onlangs is van de 4 twee-onder-één-kapwoningen de laatste woning verkocht en inmiddels is ook de bouwvergunning verleend. Rond begin oktober zal de eerste paal worden geslagen. Van de 11 kavels zijn er al 5 gereserveerd. De architect heeft voor de kopers van deze kavels al unieke conceptwoningen gemaakt, inclusief bewegende presentaties. Hiermee krijg je als koper een goed beeld van de doorkijkjes naar het water en ervaar je de bijzondere sfeer van deze locatie.

Heb jij interesse in één van de kavels in Weypoortsche Reede? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weypoortsche Reede?

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede »