Bouw start dit najaar | Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

18 juli 2020

Het project Weypoortsche Reede in Nieuwerbrug a/d Rijn biedt je een heerlijke woonomgeving op een van de mooiste plaatsen in het Groene Hart. Inmiddels is de eerste fase van dit project een feit! Medio oktober start de bouw van de eerste vier woningen.

Weypoortsche Reede bied je de gelegenheid een kant-en-klare twee-onder-één-kapwoning aan te kopen in een prachtige groene omgeving, met een ligging aan de Oude Rijn. De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en scheggen (groene doorzichten). De locatie krijgt een parkachtige sfeer met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats. Een ligplaats voor de sloep in de eigen haven van het woongebied is inbegrepen bij de kavel.

Op dit moment is er nog één woning beschikbaar in de eerste deelfase; bouwnummer 10. Een prachtige twee-onder-één-kapwoning met een wel heel luxe uitstraling. Deze riante woning heeft een woonoppervlakte van 155 m² en bied je de mogelijkheid om riant te wonen in een onderscheidend gebied. De aangrenzende berging is ruim met 11 m². Het woonprogramma bestaat uit een riante woonkamer/keuken, een badkamer en vier slaapkamers op de verdiepingen. De uitgewerkte opties stellen je in de gelegenheid om de woning verder uit te breiden met een fraaie tuinkamer of een extra slaapkamer.

Jouw voordeel: de bouw start in oktober. Dit betekent dat je volgend jaar al kunt wonen in dit prachtige gebied! Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weypoortsche Reede?

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede »