Laatste luxe villa’s te koop in HoogTij

12 juli 2022

In Gouderak is de bouw van de zeven riante villa’s van nieuwbouwproject HoogTij in volle gang. De woningen komen op een bijzondere locatie aan de Hollandsche IJssel, met uitzicht over de weidse rivier. Inmiddels zijn er nog slechts twee villa’s te koop.

De villa’s in HoogTij zijn een eerbetoon aan het bijzondere panorama dat zich hier ontvouwt. De spitsboogkappen geven de villa’s een bijzondere grootsheid die je ook binnen voelt. Beneden lopen de woonkeuken, dining room en riante living soepel in elkaar over. De verdiepingen bieden plaats aan royale slaapkamers en twee of meer badkamers. Door de grote glasvlakken in de gevels stroomt het licht rijkelijk naar binnen. Ook geniet je het hele jaar door van het samenspel tussen natuur, binnenvaart en waterrecreatie dat zich voor jouw ogen afspeelt.

Centrale ligging in de Randstad
Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dicht bij de A20 naar Rotterdam. Die centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats. Op het rustieke pontje naar Moordrecht lijkt de hectiek mijlenver weg, terwijl het bruisende stadshart van Gouda via de doorgaande route langs de dijk slechts op een steenworp afstand ligt. Beleef de dorpse gezelligheid met alle voorzieningen binnen handbereik.

Interesse?
Heb jij interesse in één van de laatste twee villa’s in HoogTij en/of wil je graag meer weten over dit project en de woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van HoogTij voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

3 woningen beschikbaar
207m - 214m woonoppervlakte
€ 995.000 tot € 1.395.000