Start Bouw evenement Nieuwe Rede fase 2 op 30 juni a.s.

20 juni 2023

De bouw van Nieuwe Rede fase 2 in Leimuiden is onlangs gestart. Dit heugelijke feit wordt feestelijk gevierd met een Start Bouw evenement voor alle geïnteresseerden op vrijdag 30 juni a.s. Ben jij er ook bij? Je bent van harte welkom!

Het Start Bouw evenement vindt plaatst tussen 17.00 en 19.00 uur, op de exacte locatie waar de woningen van Nieuwe Rede fase 2 komen te staan. Bekijk tijdens het evenement - onder het genot van een hapje en drankje - het actuele woningaanbod, laat je volledig informeren over de woningen en de mogelijkheden en ervaar de sfeer op de locatie. Als het weer het toelaat kun je zelfs in mogelijk jouw toekomstige achtertuin genieten van het prachtige, weidse uitzicht.

De makelaar, ontwikkelaar en aannemer zijn tijdens het Start Bouw evenement aanwezig om al jouw mogelijke vragen te beantwoorden. Ook krijg je na afloop de verkoopbrochure mee naar huis, zodat je thuis op je gemak alles nog eens kunt bekijken/nalezen.

Meld je aan voor het Start Bouw evenement
Ben jij nieuwsgierig en wil je op 30 juni langskomen tijdens het Start Bouw evenement? Meld je dan van tevoren aan via deze link. Let op: om je aan te melden dien je eerst een account aan te maken. Daarna krijg je de mogelijkheid om je aan te melden voor het evenement. Liever geen account aanmaken? Dan kun je ook contact opnemen met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

19 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000