Informatieochtend | Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

15 juni 2019

Aan de Weijpoort in Nieuwerbrug a/d Rijn wordt de Weypoortsche Reede gerealiseerd: een kleinschalig project met 14 bouwkavels en 14 ligplaatsen voor sloepen. Kom op zaterdag 22 juni a.s. naar de informatieochtend en laat je informeren over dit project.

Weypoortsche Reede biedt 14 unieke kansen voor de particuliere bouw van duurzame vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen met een royale tuin, in een parkachtige omgeving aan de Oude Rijn. De groene scheggen met doorzicht naar de Oude Rijn vormen daarbij het hoogtepunt van deze bijzondere verkaveling. Op deze plaats kunnen woondromen werkelijk waargemaakt worden.

Op zaterdag 22 juni a.s. ben je van harte welkom tijdens de informatieochtend. Deze vindt tussen 10.00 en 11.30 uur plaats in Fort Wierickerschans, Weijpoort 4 te Nieuwerbrug a/d Rijn. Tijdens deze ochtend worden impressies en tekeningen getoond van de toekomstige ontwikkeling. De ontwikkelaar, de verkopend makelaars en een vertegenwoordiger van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn hier aanwezig om je te informeren over het plan en al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je op deze dag jouw interesse kenbaar maken.