Westvaartpark: Nog twee-onder-een-kap woningen beschikbaar

23 september 2021

Heb je net de mogelijkheid tot inschrijven op het project Westvaartpark misgelopen? Dan is dit je geluksdag, want er zijn nog 2 twee-onder-een-kap woningen beschikbaar!

De bouwnummers 1 en 10 zijn op dit moment beschikbaar en daar kun je je interesse voor laten blijken. Bouwnummer 1 is een prachtig huis gelegen op de hoek, met uitzicht over de westpolder. Deze woning heeft een grote kaveloppervlakte van maarliefst 244 m² en een woonoppervlakte van 169 m². Bouwnummer 10 heeft een heerlijke tuin op het zuiden, een kaveloppervlakte van 230 m² en een woonoppervlakte van 153 m².

Beide bouwnummers komen met een parkeerruimte voor twee auto's, een aangebouwde stenen garage, royale woonkeuken, de mogelijkheid tot uitbouw en vele andere opties. Zo is het mogelijk om de 1e verdieping speels in te richten, of juist meerdere slaapkamers te realiseren. Zo kun je helemaal je eigen draai aan je woning geven. De twee-onder-een-kap woningen kenmerken zich beiden door een overvloed aan licht en ruimte, waardoor de woningen zeker voor veel woongenot zorgen.

De locatie
Aan de bovenzijde van Zuid-Holland, op nog geen 4 kilometer afstand van Alphen aan den Rijn, ligt Hazerswoude-Rijndijk. In dit pittoreske plaatsje is de hartverwarmende nostalgie nog aan alle kanten te merken. Hier vind je nieuwbouwproject Westvaartpark, waar deze oer-Hollandse nostalgie wordt gecombineerd met hedendaagse duurzaamheid en herkenbare architectuur in een groenrijke omgeving.

Aanmelden als belangstellende?
Heb je oren gekregen naar een van deze woningen in Hazerswoude-Rijndijk? Of heb je nog verdere vragen omtrend dit bouwproject? Meld je dan gauw bij de verkopend makelaar.